JUST NU: Fri frakt inom Sverige
Välj en sida

Sluta snarka eller snarka mindre med innovativt snarkhjälpmedel

SleepTight snarkkrage är ett svensktillverkat och innovativt snarkhjälpmedel som gör att nacken och hakan inte faller framåt och man får en bättre position vilket leder till minskad snarkning. 5 av 7 upplever att man snarkar mindre – eller slutar helt att snarka. Snarkkragen sitter löst och bekvämt och gör att du sover bättre, vaknar utvilad – och mår bättre.

Historien om snarkkragen
Läs den spännande historien om hur Marianne fick sin make att sluta snarka. Efter 40 år fick hon nattsömnen åter – tack vare sin uppfinning.

kvinna med snarkkrage

Nyhet: SleepTightkudden!

Vår senaste innovation är den ergonomiska SleepTight-kudden, vilken du själv kan anpassa efter din nackform och sovstil. Den är framtagen av svenska utvecklare och designers. Utvecklingen bygger på en hög kunskap om ergonomi.

Sömn- och snarkcoachen finns redo

Har du frågor som rör snarkning och sömnkvalitet? Boka ett samtal med vår Sömn- och snarkcoach!

När du köper vår snarkkrage så ingår 15 minuters fri konsultation!

Läs mer
Jag har nu sovit med kragen nästan tre veckor, och snarkningar har blivit mindre (även min fru är tacksam). Med kragen sover jag hela natten utan avbrott och känner mig mer pigg på dagen.
Ensio Lehtonen

Min make har nu använt denna i 1 vecka och jag får äntligen sova! Sen han började använda denna har jag inte vaknat pga hans snarkning en enda gång! Det fungerar!!
Tack av hela mitt hjärta

Frugan

Jag har sovit mycket bättre sedan jag började använda kragen. Behöver inte gå på toaletten på nätterna som jag gjorde förut. Vet inte om jag snarkar över huvud taget eftersom jag sover ensam. 

Gunilla Janzon

0
Varukorg
  • No products in the cart.