SleepTight Snarkkrage

SleepTight Snarkkrage

SleepTight Snarkkrage är ett nytt innovativt snarkhjälpmedel. Det är utvecklat av svenska designers och är tillverkat i Sverige av högkvalitativ nylon, polyester och elastan. Snarkkragen väger totalt 45 gram. Den är lätt att sätta på och ska sitta löst och bekvämt. Kragen är mycket enkel i sin funktion och behöver inte anpassas individuellt.

SleepTight hjälper till så att huvudet inte faller ned under sömnen och håller haka och nacke i en bra position . Du får en sovposition som på ett naturligt och bekvämt sätt minskar snarkning och du får en bättre sömn och vaknar utvilad.

Redan idag har SleepTight snarkkrage hjälpt hundratals personer att snarka mindre och sova bättre!

Snarkhjälpmedel som fungerar

Erbjudande:
Just nu kan du köpa kudden och snarkkragen tillsammans för 1295:- (ord. 1390:-). Gäller under Januari månad. Passa på nu att säkra en bättre sömn!

Snarkningen orsakas av att haken faller ner och luftvägarna blockeras.

Med SleepTight snarkkrage skapas en naturlig position av nacke och svalg med fria luftvägar.

Fakta:

  • Vikt 45 gram
  • Nylon, polyester & elastan
  • Tvättbart tyg
  • En storlek – passar upp till 47 cm kragmått
  • Enkel att ta med sig
  • Använd även på flyget och i bilen som passagerare

Bruksanvisning

Så använder du SleepTight snarkkrage

SleepTight är både effektiv och bekväm att använda. Placera din SleepTight så att den lilla fördjupningen i plastbollen är ungefär i höjd med ditt struphuvud. Lägg kardborrebandet runt halsen och spänn bara så mycket att det känns bekvämt och inte sitter för hårt åt.

Bäst effekt får du efter en invänjningsperiod på ca två veckor. Använd den varje natt, även när du sover ensam och inte stör någon. Du kommer att märka att du vaknar mer utvilad än innan du använde vår snarkreducerande krage!

I filmen ser du hur enkelt det är att använda den.

Skötselråd

Så håller du produkten i toppskick

SleepTight är lätt att hålla fräsch och går att tvätta i maskin tillsammans med annan mörk tvätt.

Innan tvätt ska du ta ut den hårda delen ur tyget: på insidan av din snarkkrage på den sida du har mot struphuvudet, finns en kardborrelåsning som håller en plastboll på plats. Öppna denna och plocka ut bollen innan du tvättar tyget. Bollen tvättas eller sköljs för hand i ljummet vatten och ska inte tvättas i maskin.

Tygdelen bör tvättas i tvättpåse. Innan du tvättar tygdelen bör du knäppa kardborrebanden för att undvika att kardborren fastnar i andra textilier under maskintvätt. Tygdelen tvättas i 30 grader.

SleepTight att ta isär

Vattentemperatur
30 grader

Får ej torktumlas

Ingen strykning

Ej kemtvätt

Inga blekmedel