SleepTight-kudden

SleepTight-kudden

– du anpassar själv

Vår senaste innovation är den ergonomiska SleepTight-kudden, vilken du själv kan anpassa efter din kropp och sovstil. Den är utvecklad av svenska designers. Utvecklingen bygger på en hög kunskap om ergonomi. Men det är först när den testas på riktigt som man vet om våra tankar och idéer fungerar i verkligheten. Därför har den testats på hundratals personer, bland annat har våra befintliga kunder som tidigare köpt en snarkkrage varit med och kommit med feedback.

Du kan själv reglera kuddens höjd och hårdhet för att hitta den perfekta positionen för din kropp och sovstil. Hornen gör att du ligger mer stabilt och att du rör dig mindre när du sover. 

Den unika U-formen är speciellt anpassad för att passa många olika nackformer och sovställningar. Utsidan består av ett mjukt och följsamt stretchtyg som har en förmåga att hålla sig svalt och insidan består av elastiskt skum av viskos. Örngottet är av mjuk och tålig satin. 

Sov på sidan eller på rygg

SleepTight kudden är utformad för man skall kunna ligga på sidan alternativt på rygg med eller utan SleepTight Snarkkrage. Det har visat sig att vid en kombination att sova med kudde och snarkkrage har många av testpersonerna fått ytterligare positiva effekter som minskad snarkning, djupare sömn och längre REM-sömn, samt att de när de vaknar känner sig piggare och mer utvilade. Ofta upplevs även positiva effekter på ömma nackar och axlar.

Den sköna SleepTight-kudden ökar dina möjligheter till en god natts sömn. Kombinerar du kudden med vår snarkkrage så ökar du dina möjligheter till en bättre sömn ytterligare!

kvinna med snarkkrage

Erbjudande:
Just nu kan du köpa kudden och snarkkragen tillsammans för 1295:- (ord. 1490:-). Gäller under Januari månad. Passa på nu att säkra en bättre sömn!

Bruksanvisning

Du optimerar själv kudden efter huvud-, nackform och sovställning

Kudden har en liten öppning med dragkedja på sidan där du kan ta ut eller stoppa in fyllnadsskum. När du får kudden har den maximal höjd och hårdhet. För att hitta den optimala formen på kudden så börjar du med att plocka ut fyllnadsskummet tills du hittar en höjd som du känner är bekväm.

Ju mer du vänjer dig vid kudden så kan dina preferenser förändras och du har då möjlighet att justera med mer eller mindre fyllnadsskum. Påse för att förvara fyllnadsskum medföljer produkten.

Skötselråd

Så håller du produkten i toppskick

SleepTightkudden är lätt att hålla fräsch och går att tvätta i maskin tillsammans med annan mörk tvätt.

Innan tvätt ska du ta ut fyllnadsskummet. Rekommenderad tvättemperatur är 30 grader

Vattentemperatur
30 grader

Får ej torktumlas

Ingen strykning

Ej kemtvätt

Inga blekmedel