Bakgrunden till ”SleepTights Snarkkrage” kommer från Marianne W som
är en av ägarna till företaget som hade problem med att mannen snarkade så förskräckligt!

kvinna med snarkkrage

 Det hade han gjort under många år men eskalerat ju äldre han blev. Detta ledde fram till Marianne som är en idérik och kreativ person började fundera på något hjälpmedel för att stå ut med mannens snarkningar.

Marianne läste på om kroppens anatomi och funktioner i halsregionen samt de negativa effekter det får av att inte sova. Hon testade många modeller på sin man och referensgrupper och fick klart SleepTight Snarkkrage 2017 och påbörjade produktion och planerade marknadsföringen.

SleepTight Snarkkrage är mycket enkel i sin funktion och behöver inte anpassas individuellt, det var en viktig faktor i utvecklingen. Snarkkragen hjälper till så att hakan inte faller ned under sömnen. Personen får en sovposition som på ett naturligt och bekvämt sätt minskar snarkning, man får en bättre och djupare sömn, vaknar pigg och utvilad.

Produkten har varit ute på marknaden sedan juli 2018. Vid uppföljningar/ enkäter under våren 2020 framkom det att snarkkragen hade fler goda och positiva effekter än vi anade. Man upplevde att man fick längre sömn under natten och kom in i djupsömnen som de inte gjort tidigare!

Ytterligare effekter som framkom var att den äkta hälften som tidigare blivit störd under nätterna sov bättre utan att bli störd som tidigare. Så ett mycket positivt resultat och vinst för alla parter vilket känns oerhört tillfredsställande.

SleepTight försöker bygga bort och lindra ett stort samhällsproblem som finns! Vi erbjuder vår snarkkrage och upplever att vi arbetar för en god sak för medmänniskan.

Vi arbetar nu på att utveckla kringprodukter som tex specialkuddar för att få en ännu bättre sovkomfort som är anpassad till snarkkragen.

Även andra tjänster kring sovproblematiken kommer att utformas framledes.

Beställ sovkragen här